SEO Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is een techniek dat wordt toegepast om meer bezoekers te krijgen naar uw website. Internet gebruikers zoeken meer en meer via zoekmachines, zoals Google, naar producten en diensten. Bij Mivaweb gaan wij op zoek naar de juiste weg om uw website beter vindbaar te maken en het verhogen van uw potentiƫle klanten.

De juiste trefwoorden vinden

Zoeken in Google gaat altijd gepaard met het ingeven van relevante trefwoorden om net dat product of dienst te vinden. Via een zoekwoorden analyse bekomen we een overzicht van termen met de grootste conversies. Met deze gevonden woorden worden websteksten geschreven die gewaardeerd worden door zoekmachines.

Trek bezoekers aan naar uw website

Een mooi afgewerkte website hebben dat niet gevonden wordt rendeert niet! Het is noodzakelijk om routes uit te stippelen zodat mensen bij u terecht komen. Het gebruik van Link Building stelt het mogelijk dit te realiseren. Want, het plaatsen van links op gelijkaardige sites die verwijzen naar uw website verhoogt de waarde waardoor u ook beter zal gaan scoren in Google.

Gebruik sociale media

Facebook? LinkedIn? Twitter? Waarschijnlijk niet ongekend. De sociale media kende een sterke opmars over de jaren heen en zal toekomst gericht nog blijven uitbreiden. Neem actie en ga hierin mee. Het is een unieke manier om een breed publiek te bereiken. Versterk het imago en de naamsbekendheid van uw bedrijf, deel de laatste weetjes en promoties. Het is de perfecte kans om te groeien op het online kanaal, het internet!

Op zoek naar online succes? Mivaweb helpt u graag verder!