Webdesign

Wij als jong en dynamische webdesign bureau, ontwikkelen websites met passie voor kleine zelfstandigen tot middelgrote organisaties. Met een strategie, op maat uitgestippeld voor uw bedrijf, geven wij uw producten of diensten de nodige zichtbaarheid op het internet naar potentiële klanten. Elke website die wij opleveren is uniek, met oog voor detail en heeft een optimale gebruikerservaring.

Webdesign met een doordachte site structuur

De basis bij het vormgeven van websites is het opstellen van een site structuur. Via verschillende patronen begeleiden wij de klant naar de juiste informatie en dit met een gebruiksvriendelijk webdesign. Want, het hoofddoel van een website is het aansporen van klanten om met uw bedrijf in zee te gaan.

Huisstijl webdesign

Een volgende stap in webdesign is het visueel aspect. Op basis van uw logo ontwerpen wij een lay-out in huisstijl om zo de identiteit van uw bedrijf kenbaar te maken. Een afgewerkte uitstraling van uw website is voor ons team een must. Wordt hier geen aandacht aan besteedt, dan zet uw website de klant ook niet aan om door te klikken.

Webdesign met eigen beheer

Al onze websites worden standaard opgezet met een erkend cms systeem. Wij geven op deze manier onze klanten de mogelijkheid om snel en eenvoudig inhoud aan te passen. Concreet wil dit zeggen dat voor bepaalde wijzigingen geen interactie meer nodig is van ons zijde, wat resulteert in minder kosten.

Responsive webdesign

Responsive webdesign is een manier van opbouw waarbij de structuur van een website wordt voorzien van flexibele elementen zoals afbeeldingen, grids en content. De website past zicht automatisch aan, rekening houdend met volgende factoren: type apparaat ( desktop of mobiel toestel zoals een smartphone of tablet ), browser en de schermgrootte ( resolutie ). Het gebruik van responsive webdesign heeft als grootste voordeel dat maar één website moet ontwikkeld worden.

Bekijk zeker eens onze realisaties, via uw computer, tablet of smartphone en bewonder de kracht van responsive webdesign.

Nog geen website?

Contacteer Mivaweb om te groeien op het internet met een professionele website. Ook bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign in Oudenaarde of webdesign in Gent kunnen bij ons terecht.

“Mivaweb is erin geslaagd om een mooie en handige website te ontwikkelen waarmee ik mijn klanten te allen tijde op de hoogte kan houden omtrent nieuwe collecties, acties en het laatste nieuws over Beau Kidstore.„

Beau Kidstore - Stephanie De Keyser

Op zoek naar online succes? Mivaweb helpt u graag verder!